Concert Drei im roten Kreis

img1Concert de jazz cu trupa „Drei im roten Kreis” din Germania

Data: joi, 28 noiembrie 2013, ora 21:00
Locul: Club RS (zona Râpa Galbenă)
Organizat de Centrul Cultural German Iași și Club RS
Intrarea liberă
Rezervări la numarul de telefon: 0232 213 060
Centrul Cultural German Iaşi și Club RS au plăcerea de a vă invita la un nou concert de jazz cu trupa „Drei im roten Kreis” din Germania. Concertul va avea loc joi, 28 noiembrie, începând cu orele 21:00 în Club RS.
La trei ani de la aparitia CD-ului de debut intitulat „16mm“ și după numeroase concerte în întreaga lume, trio-ul „Drei im roten Kreis”, condus de saxofonistul Reiner Witzel prezintă cel mai nou album. „NoMansLand” este un road-movie imaginar care ne conduce în locuri ciudate, cum ar fi case părăsite și drumuri prăfuite, descriind lucrurile comune, dintr-o perspectivă mai puțin obișnuită.

Reiner Witzel – Alto saxofon, flaut, EFX
Christian Scheuber – tobe, percuție
Joscha Oetz – contrabas

Reiner Witzel, Christian Scheuber și Joscha Oetz îmbină Jazz-ul american cu rădăcinile muzicale europene, tradiția cu influențele contemporane, îmbogățite cu elemente electronice utilizate punctual, fără a pierde însă contactul cu publicul.

Cei trei artiști intră într-un trialog care oferă o experiență sonoră provocatoare și plină de inspirație. Drei im roten Kreis adoptă un ton rebel, dar oferă un jazz de înaltă clasă cu melodie și profunzime, uneori casual uneori de blues, uneori ca într-o călătorie uluitoare, care îmbină tempourile rapide cu bătăi și sunete expresive.

Vă așteptăm!