Concert extraordinar de jazz PULSAR TRIO

Joi, 16 noiembrie  2017, ora 21:00
The Trumpets

Intrarea liberă!
Rezervări la numărul de tel: 0745 321 930

Centrul Cultural German Iasi împreună cu Asociația Compania FaPt-Fabrica de Artă și Producție Teatrală și The Trumpets, invită publicul ieșean la o seară specială în care jazz-ul se conjugă la superlativ. Evenimentul va avea loc joi, 16 noiembrie 2017, începând cu ora 21:00, la The Trumpets.

PULSAR TRIO este unul dintre cele mai interesante trio-uri din jazz-ul german contemporan, cu o activitate intensă pe scena internațională de jazz. Ritmuri exuberante, improvizații sofisticate, experiment și diversitate stilistică sunt doar câțiva termeni care descriu stilul unic al trio-ului, definit de muzicienii care-l compun: Matyas Wolter – sitar/bass-sitar, Beate Wein – pian, Aaron Christ – tobe. Relaţia superbă dintre instrumente, a determinat critica de specialitate să considere că PULSAR TRIO este grupul prin care celebrul Ravi Shankar introduce sitarul în jazz-ul european.

Albumul de debut „Erpelparka Suite” (2012) a fost lansat de renumitul label britanic „First Hand Records”, iar în 2014 devin câștigătorii Global Music Contest CREOLE, având totodată o prezență frecventă în festivaluri importante precum Glastonbury Festival, Fusion Festival, Bayerischen Jazzweekend, Leverkusener Jazztag, Masala Festival, dar și în numeroase cluburi cunoscute de jazz. www.pulsartrio.de

Evenimentul este produs de Centrul Cultural German Iasi și Asociația Compania FaPt – Fabrica de Artă și Producție Teatrală în parteneriat cu The Trumpets, în cadrul proiectelor Iași Jazz Nights și UnderAct, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași.

Afis concert_res