Concert extraordinar de jazz PULSAR TRIO

Joi, 16 noiembrie  2017, ora 21:00
The Trumpets

Intrarea liberă!
Rezervări la numărul de tel: 0745 321 930

Centrul Cultural German Iasi împreună cu Asociația Compania FaPt-Fabrica de Artă și Producție Teatrală și The Trumpets, invită publicul ieșean la o seară specială în care jazz-ul se conjugă la superlativ. Evenimentul va avea loc joi, 16 noiembrie 2017, începând cu ora 21:00, la The Trumpets.

PULSAR TRIO este unul dintre cele mai interesante trio-uri din jazz-ul german contemporan, cu o activitate intensă pe scena internațională de jazz. Ritmuri exuberante, improvizații sofisticate, experiment și diversitate stilistică sunt doar câțiva termeni care descriu stilul unic al trio-ului, definit de muzicienii care-l compun: Matyas Wolter – sitar/bass-sitar, Beate Wein – pian, Aaron Christ – tobe. Relaţia superbă dintre instrumente, a determinat critica de specialitate să considere că PULSAR TRIO este grupul prin care celebrul Ravi Shankar introduce sitarul în jazz-ul european.

Albumul de debut „Erpelparka Suite“ (2012) a fost lansat de renumitul label britanic „First Hand Records“, iar în 2014 devin câștigătorii Global Music Contest CREOLE, având totodată o prezență frecventă în festivaluri importante precum Glastonbury Festival, Fusion Festival, Bayerischen Jazzweekend, Leverkusener Jazztag, Masala Festival, dar și în numeroase cluburi cunoscute de jazz. http://www.pulsartrio.de

Evenimentul este produs de Centrul Cultural German Iasi și Asociația Compania FaPt – Fabrica de Artă și Producție Teatrală în parteneriat cu The Trumpets, în cadrul proiectelor Iași Jazz Nights și UnderAct, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași.

Afis concert_res