Indie-jazz cu Erwin Ditzner, Jo Bartmes și Matthias Dörsam (Germania)

Joi, 2 aprilie 2015, ora 20:00
Dublin Pub (Str. Vasile Conta 30)
Organizat de Centrul Cultural German Iași și Dublin Pub
Intrarea liberă
Rezervări la numarul de telefon: 0729 802 765

Centrul Cultural German Iaşi și Dublin Pub au plăcerea de a vă invita joi, 2 aprilie 2015, începând cu ora 20:00  în Dublin Pub, la un nou concert de indie-jazz cu Erwin Ditzner, Jo Bartmes și Matthias Dörsam din Germania.

Erwin Ditzner             – tobe
Jo Bartmes                  – orgă
Matthias Dörsam      – saxofon/clarinet

Matthias Dörsam, un suflător de excepţie, Jo Bartmes, un adevărat vrăjitor al orgii electronice și Erwin Ditzner, maestrul groove-ului, se reunesc cu ocazia unei aventuri indie-jazz, pentru a se dedica întru totul celor două concerte din Brasov și Iași, prin care dau frâu liber improvizației inspirate de diverși clasici ai jazz-ului, cât și propriilor lor compoziții, care au rezultat parţial din alte proiecte.

Cei trei muzicieni extraordinari cultivă un stil musizal propriu, care este poate la fel de vechi ca şi jazz-ul și la fel de nou ca stilul pe care l-au descoperit de curând. Muzica electronică dar analog produsă ne face să uităm de existența vreunei granițe. Un groove care nu poate fi măsurat cu metronomul se reflectă în cântecele, care rămân prentu o vreme vii în memoria noastră, până când remarcăm fie că trebuie să fi fost celebre, fie că nu au mai fost auzite până acum. Momentul acela este ACUM, când muzica trebuie dansată și trăită.

Vă așteptăm!