KOI Trio

koitrioData: joi, 27 martie 2014, ora 21:00
Locul: Club RS (zona Râpa Galbenă)
Organizat de Centrul Cultural German Iași și Club RS
Intrarea liberă
Rezervări la numarul de telefon: 0232 213 060
Centrul Cultural German Iaşi și Club RS au plăcerea de a vă invita la un nou concert de jazz cu trupa „KOI Trio” din Germania. Concertul va avea loc joi, 27 martie, începând cu orele 21:00 în Club RS.
Trupa KOI, „Khabirpour, Oli și eu”, a fost înființată în anul 2010 ca și proiect muzical al contrabasistului din Köln, Matthias Nowak Akeo. Acest trio cântă propriile compoziții, experimentează împreună, oferă spațiu antagonismelor, creează legături complementare, fără a pierde însă din vedere tradiția jazz-ului. Cei trei muzicieni și-au stabilit un singur obiectiv, acela de a ieși din cercul vicios al trupelor de jazz copiate.

Împreună cu prietenii săi, Riaz Khabirpour (chitară) și Oliver Rehmann (tobe), Matthias și-a găsit partenerii ideali pentru a crea acest stil unic al trupei.

Matthias Akeo Nowak: Contrabas
Riaz Khabirpour: Chitară
Oliver Rehmann: Tobe

Influentele rock, structurile seriale și elementele deschise improvizației formează punctele de plecare ale acestui stil de jazz contemporan, a cărui idee despre vivacitate a fost inspirată de bebop-ul lui Charles Mingus.
Vă așteptăm!